Wie is HeKo


 

HeKo CV is in november 2014 opgericht door Elvis de Kooning.

Ik heb een CV service- en onderhoudsbedrijf die zich voornamelijk richt op de particuliere markt en dan met name in het onderhoud en het oplossen van storingen aan uw gasgestookte toestellen o.a. CV-ketels, boilers e.d.

Ik heb ruim 22 jaar ervaring in het CV service- en onderhoudswerk en kan alle uitdagingen aan. Ik zorg ervoor dat het opgelost wordt!

Ik ben in het bezit van Diploma “Service monteur installatietechniek” en ik ben in het bezit van VCA VOL. Laat onkundige mensen niet aan uw CV ketel sleutelen. Juist hierdoor gebeuren onnodige ongelukken als gevolg.

Mocht u vragen hebben of een passende offerte willen aanvragen dan kunt u mijn digitale contactformulier invullen en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

“Service is geen afdeling maar een mentaliteit!”

 

Ik beschik over verschillende certificaten, diploma’s en gekalibreerde meetapparatuur: